19 квітня 2016 року о 12:00 год. у приміщені Інституту туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбудеться виставка страв країн Карпатського регіону "Карпатські наїдки".
Ця подія, як зазначають організатори, сприятиме перетворенню Прикарпаття на перлину кулінарного туризму. Роль туризму в господарстві краю зростає з кожним роком. Прикарпаття є одним із перспективних туристичних регіонів держави й відіграє важливу роль на українському туристичному ринку, повідомляє прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника.
Виставка нагадуватиме етношоу кулінарного мистецтва, під час якого кожен охочий зможе довідатися про традиційні страви угорської, словацької, чеської, польської, румунської, сербської, австрійської і, звичайно, української кухонь. Оригінальні страви країн Карпатського регіону мають регіональні та етнографічні особливості і близькі до традиційнoї гуцульської та бойківської кухонь