
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в перші дні роботи нової служби поряд з організаційними моментами витримала серйозний екзамен – аудит Державної служби ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан щодо здійснення контролю за якістю та безпечністю сировини та продукції, яка випускається на ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат».
Ветеринарними спеціалістами управління безпечності та якості харчових продуктів Головного та міського управлінь Держпродспоживслужби надано результати лабораторних моніторингових та досліджень періодичного контролю, пише Фіртка.
Спеціалістами забезпечено повний контроль за здоров’ям тварин, дотримання ветеринарно-санітарних вимог та норм на всіх етапах виробництва.
За результатами проведеного аудиту ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат» включений в реєстр підприємств України для експорту м’ясної продукції в Республіку Азербайджан.
Роман Гурський - начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області: "Такі кроки це – позитивна заявка прикарпатського виробника на ринку м’ясної продукції далеко за межами не лише Франківщини, але й України. Такий експорт збільшує не лише дохідну частину, але дає можливість розширюватись підприємству, що сприятиме збільшенню робочих місць для прикарпатців".