Ревізія від Inspektor.team: Copper Head. Beer Workshop (фото)

 

/data/blog/125814/9ce21d4c4db6e44db968ef2632135e50.jpg

 

Нове, цікаве, вражаюче. Три головні слова про новоспечений заклад у центрі Франківська.

 

Ми з командою у шоці, в доброму значенні цього слова. Інспекція тривала недовго, тому що вчепитися в будь-що, знайти якийсь мінус, було неможливим, окрім кухні. По правді кажучи, ми були дещо злі від того, що все настільки ідеально у цьому закладі, окрім кухні звичайно, звикли вже натрапляти на мінуси усюди, пише Ogogo!

 

Вже напевно здогадалися, що мова йде про Copper Head. Beer Workshop. Сотні людей, два поверхи, чудовий інтер`єр, пікантне пиво, приємне обслуговування, помірно високі ціни та дивна кухня.

 

Нас не зустріли, з нами не привіталися, та нас не провели за столик, тому що окрім нас під входом стояло ще зо 20 чоловік. Були раді, що не змерзли на вулиці, тому що було дуже холодно. Погода була огидною.

 

Потрапили сюди за рекомендацією друзів. Самі знайшли столик на нижньому поверсі за який і присіли. Через хвилин 5-7 нам принесли меню, усміхнулися і пішли. Пропонують декілька сортів пива, а якщо ви хочете спробувати усе, то можна взяти дегустаційний сет за 75 грн., на що ми і повелися, було цікаво, що ж можуть варити у нас.

 

Альтернативу варіння власного пива перейняли у львівського, відомого закладу «Правда». У Франківську не так багато закладів займаються цією справою, власне виробництво пива є тільки у закладах «Zosina Wola» та «Panorama Pub» (якщо забули ще якісь, нагадайте у коментарях).

 

До пива взяли сорбет, от таке вирішили зробити поєднання. Ціни не бюджетні, подекуди дорого. Замовлення прийняли за 20 хв. Не дуже швидко, але офіціант була приємною та ввічливою, пояснила чому так довго.

 

Поки чекали, оглянули дизайн та вбиральню. Кручені сходи ведуть з першого поверху до підвального приміщення, яке в рази більше за верх. Спускаючись донизу ви зможете спостерігати за резервуарами з пивом через великі скляні вікна, які вже є невід`ємною часткою кожного закладу у Івано-Франківську.

 

nazar_dzudzylo

 

Всі звикли бути відкритими та вже нічого не ховають від очей гостя. Стеля вся у білих кулях, так ніби їх взяли від більярду та навмисне обклеїли її усю, зверху донизу. Виглядає дорого та ефектно.

У вбиральні чисто та охайно, тому що усе повністю нове, прибирають часто. Повернувшись до столу, прочекали ще 25 хвилин. Принесли наше пиво, але не у повному складі. «Не вистачає бокалів, у нас дуже багато людей, аншлаг, запара, і ми про це не подумали», – пояснила нам дівчина. Обурило. На смак смачне та своєрідне.

А от сорбет, то окрема історія. Щоб ви розуміли, сорбет – це заморожений десерт, приготовлений із цукрового сиропу і фруктового соку або пюре. А те, що нам принесли на смак було, як буряк в поєднанні з болотом та травою. Краще заберіть це з меню. Не смачно. Ціна відповідає якості. Не стали ризикувати і пробувати далі щось інше з меню.

Вирішили взяти пиво з собою та піти, тому що грала українсько-російська попса, яка взагалі не вписувалась в концепцію закладу, ще й поряд була гучна компанія. На жаль тут не можна взяти пиво з собою, тому що тари на виніс немає, як повідомила офіціант.

 

kryzhalka

 

Були здивовані, що після того, як ми розрахувалися підійшла адміністратор закладу і спиталась чи нам все сподобалось, і попросила поради, що ж їм потрібно змінити.

 

Ми вже були готові до того, що нас викрили і вже знають, як ми виглядаємо, впізнають. Але ні! У всіх гостей менеджмент запитує про обслуговування та смак напоїв, страв. З полегшення того, що це звичайне опитування, а не викриття, побігли геть.

Підводячи підсумки перевірки, хочемо сказати, що заклад є малюком, який ще дуже зелений. Все нове, приємне для очей.

 

Обслуговування працює, яке на жаль побудоване поки що тільки на приємностях, не більше. Ціни дещо завищені. Музика, яка лунає всередині, окрема історія, змініть її.

 

Дизайн дорогий та чудовий, але ми співчуваємо персоналу, якому прийдеться щодня протирати кожну кульку на стелях та стінах, аби не збиралася пилюка. Ми віримо, що ви станете класними у нашому місті.

 

marichechkaaa

 

Ваша команда Inspektor.Team
4.6/5


15.02.2017 1976 0
Коментарі (0)

23.04.2025
Дарина Кочержук-Слідак

Прокуратура вважає, що ділянки закладу незаконно передали підприємцям нібито для практичних занять учнів, але насправді їх використовували для вирощування врожаю на продаж. Фіртка провела журналістське розслідування щодо цих випадків, зокрема розглянула судові документи. З цими ексклюзивними матеріалами ознайомимо читачів.

743
21.04.2025
Лука Головенський

Де саме в Мюнхені були вбиті агентом КДБ Степан Бандера та Лев Ребет, де знаходилися офіси ОУН, Антибільшовицького Блоку Народів, газетні редакції та проживали Ярослав та Ярослава Стецьки, — про все це у нашому сьогоднішньому дослідженні.

1697
16.04.2025
Тетяна Ткаченко

Про свій шлях у війську, байдужість тилу, сучасні методи мобілізації, терміни служби та історії з війни, які залишили глибокий слід у пам’яті, капітан медичної служби, командир кейсевак-групи 1 батальйону 93-ї бригади Олександр Соколюк розповів  журналістці Фіртки.

3288
12.04.2025
Вікторія Матіїв

Про шлях до Христа, як розрізняти Божу волю від власних бажань, сумніви щодо віри, значення Пасхи та як зберігати духовний спокій під час війни, журналістка Фіртки поспілкувалася зі священником Василем Савчином, який служить в парафії святих Кирила і Методія, Лемківської церкви в Івано-Франківську.

2217 3
09.04.2025
Діана Струк

Про  долю малокомплектних шкіл на Івано-Франківщині, освітню реформу, інклюзивне навчання, виклики та перспективи в освіті, Фіртка поспілкувалася з директором Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОВА Віктором Кімаковичем.

4416
07.04.2025
Олег Головенський

З аналізу декларацій народних депутатів з Івано-Франківщини сьогодні Фіртка розпочинає цикл матеріалів про декларації депутатів, політиків, службовців, силовиків та суддів Прикарпаття.  

6152

Гори не знають політики. Живуть вони поза категоріями лівих і правих, в тих краях, де закінчується система політичних координат, і де розквітає гірський едельвейс, де живуть часи лицарської величі Німеччини, що лише чекають свого часу.

577

Хто уникає позиції перед лицем зла — вже займає позицію. І не на боці добра.

518

Нам фактично  все відомо про смерть Ісуса Христа. А як закінчилось життя його найближчих учнів відомо дуже мало. Хоча кожен з них суттєво доклався до проповіді християнської віри та її поширення.  

505

В цікаві часи живемо. Яке покоління могло ще б спостерігати «Армагедон онлайн» (або ж сингулярний перехід) — хто його знає що вийде? Щодня новини, яких колись вистачало б на десятиліття…

570
23.04.2025

Перекуси повинні бути корисними, поживними та здоровими. Це своєю чергою допоможе залишатися в тонусі та бути продуктивними.  

10136
18.04.2025

Порівняно з 2024 роком, більшість товарів подорожчали.

981
16.04.2025

Від початку року ціни зросли на 3,4%. Для порівняння, по Україні в цілому інфляція у березні становила 1,5%, а з початку року — 3,5% (без урахування тимчасово окупованих територій та зон бойових дій).  

922
22.04.2025

Видання The Week UK з посиланням на колишнього секретаря померлого папи Франциска включило 45-річного кардинала-українця Миколу Бичка з Австралії в перелік кандидатів на посаду нового Папи Римського.

731
19.04.2025

Які продукти обов’язково мають бути у великодньому кошику, а що освячувати не варто, журналістка Фіртки розпитала у священника Василя Савчина.

2561
17.04.2025

Сьогодні, 17 квітня, християни відзначають Чистий четвер — особливий день у Страсному тижні, який символізує очищення тіла й душі напередодні Великодня.  

971
13.04.2025

Квітна неділя — останній день перед Страсним тижнем. Щороку навесні християни святкують особливий день — Вербну неділю.  

1289
23.04.2025

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

34234 1
24.04.2025

У Лондоні тривають знижені до робочого рівня переговори між Великою Британією, США, Україною, Францією та Німеччиною щодо мирного плану припинення російсько-української війни.  

434
21.04.2025

Наступного тижня команда американського президента Дональда Трампа вирушить до Лондона для перемовин щодо перемир’я в Україні.  

501
18.04.2025

Президент Володимир Зеленський застерігає, що держава-агресор готується до завдання нових ударів по українській енергетичній інфраструктурі.  

846 2
16.04.2025

Президент США Дональд Трамп відмовився передати Україні системи Patriot, навіть попри пропозицію придбати зброю за 50 мільярдів доларів.    

1039